LimeHegn

LIME HEGN kan tilbyde forskellige løsninger af sikringshegn til områdesikring, hvad enten det drejer sig om udendørsarealer ved virksomheder, institutioner, vandværker, bilforhandlere, private områder m. fl.

Maskinflethegn

LIME HEGN har stor erfaring i områdesikring med maskinflethegn, som monteres i højderne 100, 125, 150, 180 og 200 cm og evt. i kombination med pigtråd. Maskinflethegn kan leveres som galvaniseret eller som plastbelagt i forskellige farver.

Strong-Closing/panelhegn

Som sikringshegn til områder med behov for høj sikring anbefaler LIME HEGN Strong-Closing panelhegn, som er en meget sikker og gedigen løsning. Strong-Closing fås i forskelige højder og med to trådtykkelser. Panelerne er 250 cm lange. De leveres i varmgalvaniseret udførelse samt pulverlakeret sort og grøn.

Låger, porte, bomanlæg mv.

Som adgang for mennesker og biler/maskiner ved områdesikring kan LIME HEGN tilbyde forskellige løsninger med adgangslåger, svingporte (dobbelt el. enkelte) svæveporte, bom-anlæg mm. Kontakt os - så finder vi sammen den løsning, der passer til jeres behov.

Børnehaver og institutioner

LIME HEGN har stor erfaring i hegn til børnehaver, hvad enten det drejer sig udskiftning eller nymontering. Hegnshøjden er vigtig og bør som tommelfingerregel være den samme som børnene, der går i institutionen. Hegnet bør også være med kraftig tråd, da presset på hegnet er meget stort.

LIME HEGN lægger meget vægt på, at sikkerheden er i orden under monteringen. Vi kan ved udskiftning af hegn ved legepladser tilbyde opstilling af mobilt hegn, således at børnene sikkert kan bruge legepladsen, mens udskiftningen foregår.

Reparation og vedligehold

LIME HEGN udfører forskellige reparationer, service og vedligeholdelse af hegn, låger, porte mm., og vi giver gerne et overslag på reparation inden. Kontakt LIME HEGN.

limehegn_pic-omraadesikring2
Område sikring hegn m. maskinfletvæv

Øverst:
Område sikring m. grøn maskinfletvæv, akaciepæle

LimeHegn
Sikringshegn: Panelhegn Strong Closing galvaniseret

LIME HEGN – din lokale leverandør af hegn, der sikrer dine værdier
LimeHegn
Lagersalg, udlevering af varer
og fremvisning af produkter
efter aftale – kontakt os på
40 58 47 68 eller
mail@limehegn.dk