LimeHegn

Velkommen til LIME HEGN - Lime Østergaard Hegnscenter.

Vi er centralt placeret sydøst for Randers med kontor og lager, hvorfra vi varetager projektering, salg og montage for vores kunder overalt i Østjylland.

Mission
Vi bestræber os på altid at være den troværdige, åbne og fagligt kompetente samarbejdspartner, så vi gennem levering af kvalitetsprodukter, godt håndværk og professionalisme vil være dit naturlige valg som leverandør af alle typer hegn.

Miljø
Vi handler ansvarligt og respektfuldt over for miljøet og bestræber os hele tiden på at rådgive om miljørigtige materialevalg.

Rådgivning og erfaring
Vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig ud fra den erfaring, vi har. Gennem vores samarbejde med forskellige hegnsgrossister og andre hegnsfirmaer kan vi yderligere trække på erfarne og kompetente kollegaer med stor specialviden indenfor hegnsopgaver.

Fra projekt til færdigt hegn
Vi måler opgaven op og laver gerne et par løsningsforslag. Du kan vælge at montere hegnet selv eller lade vores erfarne montører klare opgaven.

Drivkraften i hegnsvirksomheden er de mange forskellige typer opgaver vi kommer ud til – lige fra sikring af virksomheder og børnehaver, indhegning af et dejligt naturområde og til at lave et smukt havehegn i et villakvarter.

En anden drivkraft er også samspillet med kunderne og andre virksomheder/entreprenører omkring at løse de mange opgaver, vi har i LIME HEGN – så opgaverne udføres efter kundernes ønsker og til deres fulde tilfredshed.

Kontakt os – så gi’r vi gerne et uforpligtende bud på din hegnsopgave.

LimeHegn
LIME HEGN – din lokale leverandør af hegn, der sikrer dine værdier
LimeHegn
Lagersalg, udlevering af varer
og fremvisning af produkter
efter aftale – kontakt os på
40 58 47 68 eller
mail@limehegn.dk
PATURA, Lime Hegn
Lime Hegn er forhandler af
PATURA produkter i Danmark
 
LIME HEGN på FacebookFølg LIME HEGN
på Facebook

og se billeder fra
nogle af vores projekter
 
Del på Facebook: