LimeHegn

Til kvægindhegninger anbefaler LIME HEGN et hegn med 2,5 mm Super Wire – High Tensil tråde, som kræver en kraftig opstramning og dermed kraftige hjørnepæle. Hjørne- og mellempæle kan være af trykimprægneret fyrretræ eller Robinia/akacietræ. Pæleafstanden kan være op til 10 meter afhængig af terræn- og jordbundsforhold.

Til midlertidig fold eller stribegræsning vil LIME HEGN anbefale brug af polytråd og hvide plastikpæle, som sikrer en god synlighed, minimal afledning, og som er nemme at flytte.

Til folde, som skal nedtages efter en kort årrække, kan en løsning med kraftige hjørnepæle og ISO-Wood træpæle være en god og nem løsning.

Led

Ved led bruger LIME HEGN gerne fjederled eller ledhåndtag med en kraftig fjeder og en 2,0 mm blød tråd.

For den ultimative led- og foldåbning vil LIME HEGN anbefale trælåger eller stållåger, som fås i forskelige udformninger og dimensioner.

For at sikre en god strømføring i hegnet er det vigtigt, at der bliver gravet jordkabel ned under ledet. LIME HEGN bruger et 2,5 mm jordkabel trukket i kabelrør nedgravet i 20-30 cm dybde. Det sikrer, at jordkablet ikke beskadiges af færdsel gennem ledet og giver sikkerhed for en effektiv strømføring.

Spændingsgiver

LIME HEGN sælger og monterer forskelige typer spændingsgivere alt efter hegnstype, hegnslængde og bevoksning i hegnslinjen. Kontakt os for nærmere info.

limehegn pic-kvaeg2
Kreaturhegn

LimeHegn
Hegn til kvæg med jordkabel

LIME HEGN – din lokale leverandør af hegn, der sikrer dine værdier
LimeHegn
Lime Hegn katalog 2020
Se LIME HEGN kataloget
og bliv inspireret ->

(Kontakt os for de aktuelle priser)
Lagersalg, udlevering af varer
og fremvisning af produkter
KUN efter aftale – kontakt os på
40 58 47 68 eller
mail@limehegn.dk